Teollisuus ja erikoiskohteet

Nykyään on tuskin löydettävissä teollisuudenalaa, jossa ei jo jossain tehtävässä käytetä valmistamaamme teknistä harjaa. Uusia innovaatioita syntyy jatkuvasti. Se on meidän tehtävämme.

 

Teknisten harjojen malleja löytyy tuhansia ja niitä käytetään kymmenillä eri teollisuuden aloilla. Harjan tehtävä voi olla yksinkertainenkin, mutta usein avainasemassa sitä ympäröivän prosessin kannalta. Tehtävänkuvauksia harjoille löytyy useita kymmeniä.

 

Aika on rahaa - etenkin kun on kyse työkalun vaihdosta tai seisokista. Tehdas tuottaa silloin, kun sen prosessit toimivat ilman häiriöitä ja keskeytyksiä.

 

HARJAANTUNUT ASIANTUNTIJA

Palvelukonseptissamme on kyse projektinhallinnasta, jonka yhtenä osana on harjojen valmistus. Se pitää sisällään niin tehdaskäyntipalvelun, suunnittelun, tuotanto-ohjelman kuin huolehtimisen asiakkaan jatkotarpeistakin. Harjojen suunnittelu hoidetaan tarvittaessa yhteistyössä asiakkaan ja suunnittelutoimistojen kanssa. Hyödynnämme laajaa, kansainvälistä asiantuntija- ja raaka-aineverkostoamme. Monipuolinen konekantamme ja erityisesti pitkäaikainen, koulutettu henkilökuntamme takaavat laadun, luotettavan toimitusajan ja -varmuuden sekä edullisen hinnan. Uudelleenharjastamme myös vanhoja harjarunkoja. Tietotaitomme yhdistettynä palveluhalukkuuteen ja yli 65-vuotiseen kokemukseen teknisten harjojen valmistajana muodostaa käsitteen, jonka synonyymi on Suomen Tekniset Harjat Oy.


» Tekniset harjat (pdf)
» Teknisten harjojen suunnittelu (pdf)


HARJAN MALLI

Harjamalleja on lukemattomia, kuten käyttösovelluksiakin. Siksi olemme pyrkineet jaottelemaan malleja valmistustavan tai ulkomuodon mukaan. Joskus ryhmittely on kuitenkin mahdotonta tai tarpeetonta, jolloin kutsumme harjaa erikoisharjaksi.

HARJALISTAT

Lue lisää

 

HARJARULLAT

 Lue lisää

 

HARJAKIEKOT

Lue lisää

 

HARJALEVYT 

Lue lisää

 

HIHNAHARJAT

 

 

SPIRAALIHARJAT

Lue lisää

 

TUUBIHARJAT

 

 

TYÖKALUHARJAT  

 

 

ERIKOISHARJAT