SAJA®-harjakiekot

SUOMALAISET SAJA®-HARJAKIEKOT

Teimme historiaa vuonna 1996 kehittämällä maailman ensimmäiset täysmuoviset harjakiekot. Ne ovat korvanneet metallirunkoiset edeltäjänsä kaikkialla, aina Saksaa ja Yhdysvaltoja myöden. Ei enää ruostetta eikä irtoilevia kuituja. Harjakiekkomme tarjoavat myös lukemattomia muita etuja, joista voit lukea sivuiltamme.

 

Valmistustapansa ja ominaisuuksiensa vuoksi täysmuoviset harjakiekkomme kuuluvat ympäristöystävälliseen ECOLINE™-tuoteperheeseemme. Useat lakaisukoneenvalmistajat ympäri maailman ovat valinneet nämä patentoidut harjakiekot ensiasennusharjoikseen!


SAJA®-LAATUA

Harjakiekkomme on pakattu käteviin, 10 kappaleen pakkauksiin, jotta laatu säilyy moitteettomana kuljetuksen ja varastoinnin aikana. Isommat erät toimitamme puisissa kehikoissa, rahtikustannusten säästämiseksi. Tilauksen voitte tehdä vaivattomasti puhelimitse!

 

BEELINE® (Patentoitu)

Harjakiekkojen kuningas ja SAJA®-harjojen lippulaiva! Sik-sak-mallinen harjakiekko tekee välirenkaat tarpeettomiksi. Noin 40% enemmän harjastusmateriaalia kuin missään muussa harjakiekossa. Erittäin tehokas ja pitkäkestoinen vaihtoehto suorille harjakiekoille. Helppo asentaa akselille, joustavan rakenteensa ansiosta. Luultavasti maailman paras harjakiekko!

 

 

SUNLINE™ (Patentoitu)
Suora harjakiekko, joka on korvannut metallirunkoiset edeltäjänsä. Käytetään välirenkaiden kanssa. Uusi standardi.

 

 

STARLINE™ (Patentoitu)
Kartiomainen harjakiekko käytettäväksi yhdessa BEELINE® tai SUNLINE™ -harjakiekkojen kanssa tuomaan lisää harjausleveyttä tai peittämään harjalaitteen vetomekanismin jättämän aukon.