SAJA®-kartioharjat

Huippulaadukkaasta SAJA®-kartioharjavalikoimastamme löytyy aina oikea vaihtoehto. Harjaatpa hiekkaa, roskia, rikkaruohoja, syksyn märkiä lehtiä tai jäistä kuraa, tarjoamme lakaisukoneeseesi juuri sen parhaan harjaratkaisun.


TAITTAMALLA HARJASTETUT KARTIOHARJAT

Nämä perinteiset kartioharjat sopivat päälilevyllä varustettuihin lakaisukoneisiin. Harjastusvaihtoehtoina polypropeeni, teräslatta sekä niiden sekoitus.

 

 

PUMPSATUT KARTIOHARJAT
Lakaisukoneisiin, joissa ei ole päälilevyä. Harjastusmateriaalivaihtoehtoina polypropeeni, sekä polypropeenin ja teräslatan sekoitus!

 

 

MURSKAUSKARTIOHARJAT
Tämä aggressiivinen kartioharjavalikoima on tarkoitettu irrottamaan paakkuuntunut lumi ja jää katukiveysten reunoista, sekä kesäisin rikkakasvuston poistamiseen.

 

 

KONEMERKKIKOHTAISET KARTIOHARJAT
Muutamissa lakaisukoneissa (esim. Bucher CityCat, Broddway) voidaan käyttää edelleen myös koneenvalmistajan suunnittelemia harjamalleja. Myös ne löytyvät tuotevalikoimastamme.

 

 

TURBOLINE® (Patentoitu)
Mullistava kartioharjamme, joka ei ole kohdannut vertaistaan; Koneeseen kiinteästi asennettava lautanen, johon yhdisteltävissä muovi- ja/tai teräslattatupsuja halutun harjaustuloksen saavuttamiseksi. Pienentää rahtikustannuksia ja voidaan vaihtaa vaikka kesken ajon. Kuuluu valmistustapansa ja ominaisuuksiensa vuoksi ympäristöystävälliseen ECOLINE™-tuoteperheeseemme.