Laatu

Meille laatu ei ole rasite vaan ylpeydenaihe. Laadun takeena ovat pitkäaikainen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme, nykyaikainen tuotantolaitteistomme sekä parhaat raaka-aineet. Pohjana kaikelle on tietysti määrätietoinen ja jatkuva tuotekehitystyömme.

 

Osoituksena vankasta laadustamme, ovat useat lakaisukoneiden valmistajat valinneet harjamme alkuperäisvaraosikseen. Tämä on merkki osaamisesta ja kilpailukyvystä, jota perhekonserni 3. sukupolvessa tarjoaa asiakkailleen - maailmanlaajuisesti.

 

ISO 9001:2008

Det Norske Veritas ja CERTIND ovat todenneet meidän noudattavan ISO9001:2008 -johtamisjärjestelmästandardia ja sertifioineet konserniyrityksemme.

» Näytä sertifikaatit


 

HENKILÖKUNTA

Laatu lähtee ihmisistä. Kokenut henkilökuntamme, joista monella on jopa yli 30 vuoden työkokemus konsernissamme, varmistaa, että työn jälki on ensiluokkaista. Koulutamme henkilökuntaamme ja huolehdimme myös heidän hyvinvoinnistaan ja viihtymisestään.

 

RAAKA-AINEET

Hyväksymme ainoastaan parhaat ja huolellisesti testatut raaka-aineet. Seuraamme raaka-aine-erien laatua jatkuvasti, havaitaksemme mahdolliset muutokset mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Maailmanlaajuinen toimittajaverkostomme koostuu vain alojensa arvostetuimmista yrityksistä.

 

OMA KUIDUNVALMISTUS

Me valmistamme harjojemme polypropeenikuidun ja teräslatan itse. Sen vuoksi voimme paitsi seurata, myös kehittää niiden laatua jatkuvasti.  Tiedämme laatumme olevan parasta, sillä Suomen ankarat ilmasto-olosuhteet ovat asettaneet kovat vaatimukset tuotekehityksellemme yli 65-vuoden ajan.

 

KONEET

Uskallamme väittää, että tuotantoteknologiamme on parasta toimialallamme. Olemme koko historiamme ajan investoineet voimakkaasti koneisiin ja tuotantotapojen kehittämiseen. Ensiluokkainen tuotantoteknologia ja moderni kalusto takaa korkean ja vakaan laadun.

 

TESTAUS

Asiakkailta saamamme palautteen lisäksi simuloimme myös itse realistisia työskentelyolosuhteita (kuten pyörimisnopeutta, harjauspainetta, jne.) testataksemme harjojemme rakenteellista kestävyyttä, harjausominaisuuksia ja kulutuskestävyyttä. Erityistä huomiota kiinnitämme harjaustehokkuuteen sekä kulutus- ja pakkasenkestävyyteen. Näin voimme olla varmoja, että harjamme täyttävät ne odotukset, jotka me ja asiakkaamme niille asetamme.