Kadut, pihat ja viheralueet

TURVALLISUUDEN JA VIIHTYISYYDEN PUOLESTA

 

Puhtaat kadut, pihat ja viheralueet ovat ihmisten viihtyvyyden ja myös terveyden ja turvallisuuden kannalta avainasemassa. Tehtävänämme on yli 65-vuoden ajan ollut viihtyvyyden parantaminen hiekan ja pölyn määrää vähentämällä.

 

Suomen ankarat ilmasto-olosuhteet ovat saaneet meidät ymmärtämään luonnon ja asiakkaidemme asettamia muuttuvia vaatimuksia harjoille. Vuosikymmenten kehitystyö ja valmistaminen on hionut harjojemme kulutuskeston ja harjaustehokkuuden maailman parhaaksi.

 

Harjan hinnan merkitys

Kaksi harjan tärkeintä laatukriteeriä ovat harjaustehokkuus ja kulutuskesto. Mikäli harja ei puhdista kunnolla, joudutaan työ tekemään uudestaan. Jos taas harja kuluu nopeasti joudutaan se uusimaan useammin ja harjakustannusten lisäksi tulee huomioida vaihtoon käytetty aika. Kappalehintaa tärkeämpi tarkastelukriteeri on yksikköhinta harjaustunnille.
» Lue lisää


HARJAANTUNUT ASIANTUNTIJA

Sajakorpi Oy:n valikoimista löytyvät harjat kaikkiin markkinoilla oleviin lakaisukoneisiin. Lisäksi pystymme räätälöimään harjan asiakkaan tarpeiden mukaan. Asiakkaiden ymmärtämisen lisäksi johtava asemamme perustuu laajaan valikoimaan, korkeaan laatuun ja nopeaan palveluun.

 

LUOTETTAVUUTTA JA LAATUA

Pystymme toimittamaan harjat asiakkaillemme suoraan varastosta. Tämä on ollut kilpailuetumme jo pitkään, sillä sesonkiaikana asiakas tarvitsee harjan nopeasti. Pystymme myös löytämään oikean harjan järjestelmistämme asiakashistorian ja kokemuksemme kautta, mikäli harjatyyppi ei ole selvillä.

 

HARJAKIEKOT

 

KARTIOHARJAT

 

HARJAVALSSIT

 

HARJALISTAT

 

LUUDAT

 

TARVIKKEET